Политическите реакции след нападението над момичето с 400 шева

1
Не е човек, а звяр, заяви Кирил Петков
Не е човек, а звяр, заяви Кирил Петков Видео: NOVA

Мария Габриел и Кирил Петков с остри коментари по темата

Не закъсняха политическите реакции след жестокия случай на насилие спрямо 18-годишното момиче от Стара Загора, което е с 400 шева след нарязвания с макетен нож. От правителството припомниха, че вече има приети промени в Закона за домашното насилие и той само трябва да се спазва.

„Възмущение, гняв, недопустимост. Преди два месеца Законът за домашното насилие не беше приет. Той днес вече е факт. Законът, като такъв, е добре, че е приет. И с този случай виждаме, че е важно изпълнението. Тези действия не само да бъдат осъждани, но и извършителите да си понасят наказанията”, смята външният министър Мария Габриел, предава NOVA.

Не е човек, а звяр, който трябва да бъде осъден по най-строгия възможен начин. С всички промени, които правим, все повече прокурори ще трябва да дават ясна отчетност за начина, по който движат тези дела”, подчерта съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари