Поклонението пред тленните останки на Сава Савов ще бъде на 4 юли

1
Погребението ще се извърши в град Мартен
Погребението ще се извърши в град Мартен

Погребението ще се извърши в град Мартен

Поклонението пред тленните останки на управителя на ВиК - Русе инж. Сава Савов ще се състои на 4 юли, понеделник, от 10:00 часа в храма „Света Троица“. Погребението ще се извърши в град Мартен, където инж. Савов живееше през последните години.

Както вече съобщихме, Сава Савов почина вчера на 67-годишна възраст. Той заемаше поста управител на ВиК - Русе от 2006 г. до момента.

Светла да е паметта му!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Сметалото
    Преди доста повече от две години е имал възможност да се пенсионира. ВиК са II-ра категория, а и преди това той едва ли е имал по различна категория труд. Ама пуста му алчност .... идва един момент в който тялото си иска почивка, а мозъка спокойствие. И най вече време за да обикаляш по доктори.
  • 0
    5
    Krasimira Ivanova
    Моите съболезнования! Но този инженер не трябваше ли да се пенсионира преди 3 години и да си остане вкъщи? Вероятно ако беше го направил, щеше да поживее още малко.
  • -1
    4
    Моци
    А ГЕРБ и БСП,ще изпратят ли представители?
  • 5
    3
    до 2
    Интересно ми е откъде ще мине, че няма улица , направена на гъз от ВиК.
  • 0
    2
    алчен ГЕРБаджийски гъз
    Интересно, катафалката ще има ли багажник?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари