Почина Сава Савов

6
Скръбна вест – напусна ни д-р инж. Сава Савов
Скръбна вест – напусна ни д-р инж. Сава Савов

Скръбна вест – напусна ни д-р инж. Сава Савов

На 30.06.2022 г. ни напусна Сава Иванов Савов – дългогодишен управител на „Водоснабдяване и канализация“ ООД – Русе, съобщиха от ВиК - Русе.

Д-р инж. Савов е роден на 11 април 1955 г. в с. Дебели рът общ. Елена, обл. Велико Търново. Учи в Горна Оряховица, където получава специалност „Подемно-транспортни, строителни и пътни машини“. От 1977 до 1981 г. следва във ВИММЕСС – Русе (дн. Русенски университет „Ангел Кънчев“). След това работи в НПК „Ядрена техника“ – Плевен, „Дунарит“ – Русе и 14 години – в РУ „Ангел Кънчев“ като преподавател в катедра „Технология на машиностроенето и металорежещи машини“. От 1 май 2000 г. е началник на звено „РМЦ и Автотранспорт“ във „Водоснабдяване и канализация“ ООД – Русе, а на 15 март 2006 г. става управител на дружеството – позиция, която заема до последния си час.

"Изгубихме един изключителен човек, който ни мотивираше с неподправения си оптимизъм и ни вдъхновяваше с критичното си мислене, което не търсеше проблеми, а възможности и решения.

Всички колеги и служители от „Водоснабдяване и канализация“ ООД – Русе изразяваме скръбта си от загубата на нашия уважаван ръководител и изказваме най-искрени съболезнования на семейството и приятелите на г-н Савов."

ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Ели
    пенсионира се най после
  • 24
    1
    Лекар
    Светъл да е пътят му. Добър човек беше.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари