На 128 години почина най-възрастната жена в света

0
Йохана Мазибуко е живяла в три различни века
Йохана Мазибуко е живяла в три различни века Снимка: Alfonso Nqunjana / News24

Йохана Мазибуко е живяла в три различни века

Жената, смятана за най-възрастния човек в света, почина в Южна Африка на 128 години. след като е живяла в три различни века, пише Dama.bg.

Майката на седем деца, Йохана Мазибуко, която е живяла в три различни века, почина в дома си в Джубертън, Северозападна провинция, на 03.03.2023г. През май дамата щеше да навърши 129 години, съобщиха местни доклади.

Близки до нея твърдят, че тя има документи за самоличност, които доказват, че наистина е била родена на 11-ти май 1894г. Жената е израснала във ферма за царевица, никога не е ходила на училище и не е можела да чете или пише.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари