По-скоро печени пуйки ще завалят от облаците, нежели някой партиен лидер да отпише себе си от листите

1
Журналистката  Анна Заркова одобри предизборна програма на таксиметров шофьор
Журналистката Анна Заркова одобри предизборна програма на таксиметров шофьор

Анна Заркова одобри предизборна програма на таксиметров шофьор

Журналистката разказа за случката в социалните мрежи:

Пътувам днес с такси по бърза работа и слушаме с шофьора по радиото как, по Божията милост, приключва накрая агонията на немощното 48-то Народно събрание.

Таксиджията внезапно сменя „Хоризонт” и казва: „Айде чао, че от празни приказки ме заболя главата!”

Човекът, както се оказва, имал собствена предизборна програма. „Ще гласувам, вика, за оная партия, която вземе и си задраска от листите за идния парламент всичките тия, дето са били в предишния”.

Непреклонен е: „Тия всичките ги видяхме, че не са кадърни за тая работа. Нито можаха да направят правителство, нито се престрашиха да гласуват законите, от които чакаме европейски пари...Кво ли си викат - тяхното се не губи!”

Я виж ти! Политолог извън телевизора. В едно такси. И програмата му става, нали?

Само дето „оная партия”, която и да е тя, не е млада дама, да кажем, турена на бюро да драска с писалка. Писалката я държат нейните „лидери”, както е прието да се наричат... А у нас по-скоро печени пуйки ще завалят от облаците по Великден, нежели някой партиен лидер да отпише себе си или послушниците си от листите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари