Плевнелиев: Всички патриоти на Украйна днес ще бъдат обявени за нацисти

2
Готви се геноцид, заяви президентът на България за периода 2012-2017
Готви се геноцид, заяви президентът на България за периода 2012-2017

"Всички патриоти на Украйна днес ще бъдат обявени за нацисти, готви се геноцид", добави той

"Според Виктор Юшченко, президент на Украйна 2005 – 2010 г., сценарият на диктатора Путин е да инсталира свой марионетен режим, т.е. президент в Украйна. Името на бъдещия президент на Украйна е Медведчук – това е украински олигарх, близък приятел на Путин, на когото руснаците преди години спретнаха политическа партия и три телевизионни канала, които денонощно бълваха руската пропаганда."

Това заяви в студиото на bTV Росен Плевнелиев, президент на България 2012 – 2017 г., който е провел разговор с Юшченко.

По думите му начинът, по който руснаците действат по нищо не се различава от това, което се е случило на 9 септември 1944 г. в България.

„Всички патриоти на Украйна днес ще бъдат обявени за нацисти. Готви се геноцид. Ръцете на Путин са изцапани с кръвта на невинни граждани, но се готви още по-голямо престъпление, заяви още Плевнелиев.

Той допълни, че Путин има силна армия, има ракети, той може да получи, каквото иска, но няма да спечели сърцата на украинците, няма да спечели тази война дългосрочно.

Плевнелиев поиска оставката на министъра на отбраната Стефан Янев, който "по никакъв начин не допринася за сигурността и стабилността в България".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    знаещ
    Браво господин ПРЕЗИДЕНТ. Прав сте. Утре Путин ще може да поиска да смени всеки един демократично избран лидер
  • 6
    2
    Dobre de
    За какви измислени украински патриоти плещи тоя и всички, като него. Това е изкуствено създадено разделение и омраза, насаждана от американците срещу пари. Ъкрайна винаги е била смес от руснаци, поляци, унгарци, финландци, шведи, българи и т.н. Как не виждате американския почерк за подклаждане на етнически конфликти, правят го навсякъде по света, където има многоетнически народи. Не виждате ли, че се активизираха да ни скарат с македонците? Каква е разликата с кошмара в Югославия. Няма да им се получи евро-американските гадни интриганти, а благодарение на Русия, всички трябва да млъкнат и да се замислят. Който е тормозил и убивал брата си за пари и по поръчка,трябва да си го получи.
  • 5
    1
    Непознат
    Плевнелиев ли си плевня ли си не знам ,но Май Деската не ти е затворила устата с чехъла .Когато беше прзидент не гъкваше а сега навсякъде плюеш
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари