Племето на Амазонките остава в историята

1
Мудева и Теодора станаха част от Гладиаторите, а Оряшкова, Момчил и Михаил се присъединиха към Старейшините
Мудева и Теодора станаха част от Гладиаторите, а Оряшкова, Момчил и Михаил се присъединиха към Старейшините Снимка: NOVA

Мудева и Теодора станаха част от Гладиаторите, а Оряшкова, Момчил и Михаил се присъединиха към Старейшините

Племето на Амазонките изчезна от картата на “Игри на волята” 5. Мария Оряшкова, Момчил Василев и Михаил Кръстев вече са част от Старейшините, а Теодора Мудева и Теодора Маринова се присъединиха към Гладиаторите. Амазонките бяха първото изцяло женско племе в “Игри на волята” до пленяването на Пеньо Гатевски - Гатьо, Момчил Василев и Цветелин Гешов.

Победата в най-важната териториална битка грабнаха Старейшините. Те успяха да направят невероятен обрат след като изоставаха почти през цялото време. Това даде право на капитана Мартин Николов - Елвиса да избира първи. Гладиаторите останаха втори, а съмненията за саботаж от страна на Радостин Кръстев се оказаха неоснователни. Футболният съдия Крум Апостолов, капитанът на червените, обаче не оцени отдадеността на плувеца и остави брат му Михаил Кръстев при Старейшините. Второто място на Гладиаторите обаче ги изпрати на Дивата река.

Утре вечер една срещу друга на Арената ще излязат бизнес дамата Виолета Стайкова и треньорката по гимнастика Никол Дунев. В емоционална битка пред очите на най-близките им - дъщерята на Виолета - Денислава и бащата на Никол - Краси, те ще се борят за последния билет за екстремното риалити.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари