Племенникът на Шумахер катастрофира тежко

0
20-годишният пилот, който кара за отбора на "Мерцедес", се оказа със счупен прешлен на гърба
20-годишният пилот, който кара за отбора на "Мерцедес", се оказа със счупен прешлен на гърба Снимка: Getty images

Давид Шумахер се надяваше да се пребори за място във Формула 2 този сезон

Давид Шумахер, който е племенник на легендата Михаел и син на брат му Ралф, претърпя тежка катастрофа по време на участието си в DTM сериите в Германия, пише gong.bg. 20-годишният пилот, който кара за отбора на "Мерцедес", се оказа със счупен прешлен на гърба след сблъсък с Томас Прейнинг на пистата "Хокенхайм".

"Когато Давид дойде у дома, все още имаше оплаквания за болки в гърба. След това отидохме на ядрено-магнитен резонанс в Залцбург и се оказа, че има фрактура на прешлен и ще трябва да си вземе почивка за около шест седмици", коментира Ралф Шумахер пред Motorsport.

Давид Шумахер се надяваше да се пребори за място във Формула 2 този сезон, но това не се случи заради проблеми с финансирането. Баща му е основен спонсор на кариерата му досега, но сам разкри, че достигането до Формула 1 не е по силите му, чисто от парична гледна точка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари