Планират общински пазари в "Чародейка Север" и до Дунав мост

1
"Общински пазари“ в Русе има нови инвестиционни намерения
"Общински пазари“ в Русе има нови инвестиционни намерения

"Общински пазари“ в Русе има нови инвестиционни намерения за развитие на дейността си.

През 2021 г. дружеството възнамерява да направи кафе-сладкарница, два магазина и офис на пазар „Здравец изток“ съгласно одобрен проект и покрит пазар за плодове и зеленчуци на пазар „Сан Стефано“.

Проучва се възможността за изграждане на нов пазар на площад „Европа“ в района на Дунав мост, както и проектиране на нов пазар в кв. „Чародейка Север“ /в близост до пресечната точка на ул. „Филип Станиславов“ и ул. „Зорница“/, павилиони в кв. „Дружба 3“, благоустрояване на пазар „Иван Вазов“ и пазар „Лилия“.

Дружеството е приключило 2020 г. със счетоводна печалба в размер на 176 000 лв. – с 3000 лв. повече от 2019 г. Окончателният финансов резултат, след данъчно облагане е нетна печалба в размер на 158 000 лв.

През изминалата година са направени редица инвестиции – изграден е нов търговски обект – пазар „Обръщалото“ в кв. „Здравец изток“, допълнено е видеонаблюдението на територията на Централен пазар, изградена е нова връзка с интернет и видеонаблюдение на пазар „Обръщалото“, усъвършенствана е системата за наблюдение на пазар „Олимп“, през есенно-зимния сезон е изградена и стопанисвана ледена пързалка на пл. „Света Троица“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари