Пламна локомотив на товарен влак

1
Композицията, натоварена с цимент, пътувала от Песнопой към Баня
Композицията, натоварена с цимент, пътувала от Песнопой към Баня

Горящ локомотив вдигна на крак три екипа огнеборци.

В 7.30 тази сутрин е получен сигнал за пожар в локомотив на товарен влак. Композицията, натоварена с цимент, пътувала от Песнопой към Баня, когато в тесен и труднодостъпен участък от жп трасето единият от машинистите усетил миризма на горящи кабели, предава NOVA.

За минути служителите на железниците преценили, че по най-бързия начин товарната композиция трябва да бъде отделена, а локомотивът позициониран на място, където огънят да бъде потушен. 

Пожарът бил овладян от три екипа огнеборци - два от Карлово и един от Пловдив. По разпореждане на директора на РДПБЗН-Пловдив комисар Георги Мангараков един пожарен автомобил с екип от РСПБЗН-Карлово остава да дежури на място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    хахахах
    Нашият министър, дето последно се е возил на влак 89та, защото не му се е налагало, няма как да вземе отношение. Този долен разбойник си гледа неговата работа.
  • 0
    2
    плюс-минус
    Хайде, министре, не чакай, ти си на ход!
  • 3
    1
    В.П.
    ЖП транспорта и инфраструктурата са пълен БАТАК ! Няма кадри,безпощадно крадене,пълна загуба на интерес в бившите използващи този вид транспорт !Пълна незаинтересованост към тоя СТРАТЕГИЧЕСКИ ВИД ТРАНСПОРТ ! Докога ще се търпи това ПАДЕНИЕ ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари