Пламен Нунев: Предстоят промени в местните редици на ГЕРБ

0
Става дума за кметове на общини, кметове на населени места и общински съветници
Става дума за кметове на общини, кметове на населени места и общински съветници

"Предстоят промени в местните редици на ПП ГЕРБ преди изборите наесен."

Това каза в интервю за сутрешния блок „Добро утро, България“ на Радио „Фокус“ Пламен Нунев, член на Изпълнителната комисия в ГЕРБ. Той заяви, че е необходима не просто козметична, а истинска промяна на местните редици на партията.

Неслучайно на Националното събрание беше обърнато специално внимание на наближаващите кметски избори наесен. Номинациите, които предстоят да бъдат обсъждани на събранията, трябва да бъдат с профилирани кандидати.

Става дума за номинациите за кметове на общини, кметове на населени места и общински съветници. Хората трябва да бъдат добре огледани и в тази посока Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще окаже максимална помощ. Събранията, които ще бъдат проведени, трябва да бъдат с участието на граждани, да се правят срещи с обществеността в районите, кварталите и в по-малките населени места“, каза още той и допълни, че справедливостта, близостта до хората и решаването на проблемите им е основното мото в работата на ГЕРБ.

Пламен Нунев допълни, че структурите на ГЕРБ са в готовност и кондиция за предстоящия местен вот наесен. Където е имало необходимост, са направени промени в оперативен порядък.

Тези промени ще продължат, всичко зависи от личностите по места, които стоят начело на партията, каза още Пламен Нунев.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари