Пламен Нунев обикаля села и паланки като панаирджийска мечка

9

Пламен Нунев разхожда министъра на спорта из селата в русенско

Видимо е, че предизборната кампания за партия ГЕРБ вече е започнала. Пламен Нунев и министърът на младежта и спорта Красен Кралев оглеждали терените, на които щели да се изградят нови спортни игрища в село Щръклево и градовете Борово и Бяла

Двамата герберасти обикалят русенски села като панаирджийски мечки, за да се снимат на нивите, където евентуално щяло да има спортна активност.

В село Щръклево Красен Кралев се срещнал с кмета на Община Иваново Георги Миланов и кметът на Щръклево Цветелина Михайлова. Теренът там ще е непосредствено до училището, а Община Иваново ще изгради за собствена сметка и открито волейболно игрище.

В Борово новото футболно игрище ще е в района на съществуващия стадион. Кметът Валентин Панайотов показа на място терена и заяви намеренията на Общината да изгради в съседство площадка за волейбол и тенис на корт, както и баскетболно игрище.

Кметът на Бяла Димитър Славов показа на министър Кралев мястото, предвидено за нов футболен терен, в близост до басейна, стадиона и съществуващите спортни игрища.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари