Пиян студент вдигна полицаите под тревога

0
Студентът заплашвал полицаите: Смешници, идиоти, ще ви избия, защото сте долна нация
Студентът заплашвал полицаите: Смешници, идиоти, ще ви избия, защото сте долна нация

Пиян студент вдигна на няколко пъти полицаите под тревога в Пампорово, след като се напил и буйствал в хотела, в който бил настанен.

Неприятните сцени се разиграли на 8 декември призори в хотел „Мургавец“, предаде Дарик.

Първоначално органите на реда били повикани да озаптят 22 – годишният мъж от пловдивската село Мало Конаре в малките часове на нощта, когато младежът продължавал да празнува рождения си ден, заяждайки се с околните. Полицаите успели да го укротят, след което си тръгнали. В около 08ч. сутринта, персоналът на хотела отново ги извикал, тъй като студентът нахлул в ресторанта и започнал да съблича дрехите си, да скача по масите, да разхвърля столове, покривки и оливерници, да заплашва служителите, работещи в ресторанта с думите “ще ви убия”.

Пристигналите на място полицаи, също били посрещнати с агресия и заплахи - “смешници, идиоти, ще ви избия, защото сте долна нация”. Минути след това, буйстващият младеж е задържан и откаран в полицейския арест в Чепеларе. Направената алкохолна проба на А.Ф. показала 1,21 промила, което според органите на рeда е силно опиянение.

Веднага случаят е бил предаден и на съда в родопския град, който го осъди още същия ден по Указа за дребното хулиганство, като му наложи глоба в размер на 500 лв.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари