Пиян шофьор се заби в стълб на булевард "Скобелев"

0
Автомобилът бил собственост на охранителна фирма, а зад волана бил 33-годишен русенец
Автомобилът бил собственост на охранителна фирма, а зад волана бил 33-годишен русенец

На 4 юни около 19:45 часа в град Русе на бул. "Генерал Скобелев", в кръстовището с ул. "Николаевска", е станал пътен инцидент, при който кола се е ударила в стълб.

За изясняване на случая на местопроизшествието са изпратени служители на Пътна полиция. Униформените са уточнили на място, че ПТП-то е с лек автомобил "Тойота" модел "Ярис" със софийска регистрация, собственост на охранителна фирма, с водач П.И. на 33 години от Русе.

Според документираното от полицаите, до произшествието се е стигнало като при избиране скоростта си на движение водачът не се съобразява с радиуса на ляв завой,  губи контрол над моторното превозно средство, излиза от пътното платно вдясно по посока на движение и се блъска в стълб от тролейбусната мрежа. От удара е пострадал леко водачът с натъртване в областта на лицето.

След преглед в МБАЛ е освободен за домашно лечение. Като причина за ПТП в документите по случая е посочено – несъобразена скорост и употреба на алкохол над 1.2 промила. Проверката с техническо средство на П.И. е показала положителен резултат от 2.31 промила. Случаят е предаден на разследващите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари