Пиян шофьор нацели 3 автомобила в центъра на Русе

4
Като водач на автомобила е установен 21-годишен русенец
Като водач на автомобила е установен 21-годишен русенец Снимка: БГНЕС / Архив

Блъснатите коли са били паркирани на бул. " Фердинанд" в центъра на града

На 6 февруари около 08:35 ч. екип на пътна полиция е бил изпратен в района на бул. Фердинанд №3 в Русе, след сигнал за настъпило ПТП с три автомобила. При пристигане на мястото служителите установяват, че лек автомобил "Рено Меган" с русенска регистрация, вероятно при движение с несъобразена скорост с радиуса на десен завой и при наличие на мокра пътна настилка, се е отклонил вдясно по посоката си на движение и се е блъснал в паркирани превозни средства, като при инцидента са засегнати три коли.

Като водач на автомобила е установен 21-годишен русенец. Полицаите са го изпробвали за употреба на алкохол. Уредът е отчел положителен резултат - над 2 промила. Съставен му е акт по смисъла на чл. 20, ал. 2, от ЗДВП и по смисъла на чл.5, ал.3, т.1 от ЗДВП.

Издаден му е и талон за медицинско изследване, след което е конвоиран до медицинско заведение, но там е отказал да даде кръв за химическо изследване. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.343б, ал.1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Бил Гейц
    Сух режим за вас балкански цигане булгаропитеци! Всичките ще ви чипирам барем ви дойде акъла в затлъстялата пиянска чутура!
  • 13
    1
    ...
    Е тва пияното лайно го хващаш, връзваш го и му набиваш палката у задника да седи 2 дена за назидане, мама ви пияна келешарска надрусана!! Ами ако пресичаше там някое дете за училище ква щеше са оправдаш бе мършляк надран........пуууу уроди мръсни!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари