Пиян шофьор бяга от полицаи на булевард "Скобелев"

1
Автомобилът е последван и е спрян до блок "Д. Полянов"
Автомобилът е последван и е спрян до блок "Д. Полянов" Снимка: Dunavmost / Архив

Автомобилът е последван и е спрян до блок "Д. Полянов"

На 16 септември около 14:15 часа на булевард "Генерал Скобелев" в град Русе екип на Първо РУ е забелязал, че водач на лек автомобил с марка "Пежо 307", със силистренска регистрация, управлява агресивно по платното за движение.

Полицаите са предприели действия за спиране и извършване на проверка, но водачът не е спрял, а е продължил движението си по улица "Муткурова". Автомобилът е последван и е спрян до блок "Д. Полянов", където като водач е установен мъж от Русе.

На място е изпратен и екип на пътна полиция, за да извърши проверки на водача за употреба на алкохол и за наркотици. Проверката с техническо средство за алкохол е показала положителен резултат от 1,51 промила, но водачът отказал проверка за употреба на наркотици. Впоследствие русенецът е отказал да даде и биологични проби за химичен анализ.

Случаят е документиран от екипа и е предаден на разследващ полицай. Образувано е бързо производство за извършено престъпление, по описа на сектор „Пътна полиция“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Гост
    Абе, какво е това "отказал да даде проба за наркотици"? Ами ако откаже да си даде и документите за проверка? Полицията има ли правомощия или може само да моли учтиво?
  • 14
    1
    ШИфьоринът
    Ако това силистренско Пежо 307 е сиво, не му е за първи път. Винаги кара неадекватно, все едно няма никой друг на пътя.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари