Пиян шофьор без книжка едва не уби младо семейство

0
Потърпевшият успял да хване виновния и да заснеме случката
Потърпевшият успял да хване виновния и да заснеме случката

Потърпевшият успял да хване виновния и да заснеме случката

Пиян шофьор без книжка едва не уби младо семейство в ПловдивИнцидентът станал в квартал „Тракия” в събота около 23:30 часа. Потърпевшият успял да хване виновния и да заснеме случката. Веднага е подал и сигнал в полицията.

„Имах късмета да избегна челен удар. Мъжът беше много пиян – не можеше да ходи и говори. Оказа се, че можеш да откажеш да ти вземат проба за алкохол. Това е дупка в закона”, разказа потърпевшият Димо Нейков в ефира на NOVA.

От полицията заявиха, че шофьорът има 14 нарушения на пътя. От Прокуратурата допълниха, че мъжът не е дал и кръвна проба за алкохол отново, защото по закон има право да откаже. Срещу него ще бъде заведено дело.

„Грози го затвор до 3 години и глоба от 200 до 1000 лева”, поясни гл. инспектор Йордан Милушев, началник на „Пътна полиция” – Пловдив.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари