Писмо до управляващите

1
Не ви пишем, за да ви кажем „браво“
Не ви пишем, за да ви кажем „браво“ Снимка: Dunavmost

Писмо до управляващите:

Уважаеми госпожи и господа министри и депутати,

драги функционери, качили се нарочно или случайно на самолета на промяната,

както виждаме, мафията излезе от шока на изборната загуба и влезе в атака. И пусна срещу вас хиените, които държи в клетки в зоната на съдебната власт, журналистиката, социологията и политиканството. Виждаме как някои от вас участват с всички сили в битката за завладяното българско правосъдие, която се пренесе и в европейските институции; виждаме и как други от вас им гледат сеира.

Пишем ви с уважение към тези от вас, които са го заслужили и които продължават да го заслужават всеки ден пред очите ни.

Но ви пишем не за да ви кажем „браво“. Аплодидисмети имате достатъчно, ръкопляскащи дал Бог премного у нас за всеки, който е на власт.

Пишем ви, за да помолим настоятелно да спрете вече с роднинските, корпоративните, партийните и приятелските назначения в централната администрация и по места. Тези назначения- все едно дали са много или малко – са видими отвсякъде. Не посрамвайте с тях хората, които ви дадоха доверието и гласа си. Припомнете си, че някои от тези хора – особено в малките градове и села – поеха риск и за прехраната на децата си даже, като се опълчиха на феодалите и застанаха зад вас.

Това е.

Благодарим за вниманието и ви желаем победа във войната за по-справедлива България, която е неизбежна и в която не се съмняваме.

Pomislete.com

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Ха ха ха
    Да ти кажа самолета е сбирщайн. Де каквито останки имало сглобили нещо. Освен това е претоварен, щото много маймуни са се качили в него и искат да се возят. Маймуните обаче са глупави и скачат по крилата. За пилотите няма да говоря, те трудно се ориентират и като едни истински аматьори дърпат рязко щурвала в различни посоки. Катастрофата е само въпрос на време.
  • 0
    1
    Техник
    Този самолет нещо взе много да бръмчи, явно има сериозна повреда и скоро ще бъде приземен, ако преди това не се разбие. Видимо е, че пилотите му нямат необходимите компетенции, но въпреки това настояват да държат кормилото.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари