Петър Бояджиев: Нещото, което беше поставено от Слави Трифонов и Румен Радев за външен министър, е участвало в завера

1
Радев е бесен, че премиерът се е усетил и не е влязъл в капана им, който са плели няколко месеца тримата, Радев, Слави и чиракът им нещото Генчовска
Радев е бесен, че премиерът се е усетил и не е влязъл в капана им, който са плели няколко месеца тримата, Радев, Слави и чиракът им нещото Генчовска Снимка: БГНЕС / Архив

Какво констатираме днес

Нещото, което беше поставено от Слави Трифонов и Румен Радев за външен министър, е участвало вече няколко месеца в завера заедно със покровителите си да вкарат в капан премиера и да свалят по този начин правителството, като обвинят Кирил Петков в национално предателство, че действа зад гърбът на Парламента.

За щастие Кирил Петков се е усетил и МС взе решение преди няколко дни проблемът да се решава директно между Председателството на ЕС и Българският парламент. Капанът не успява, въпреки, че и Радев и Слави яко подгряваха публиката. През това време нещото е лъгало и Председателството на ЕС.

И какво виждаме днес, 19 юни 2022 година, неделя. Нещото излиза с обширно съобщение, където казва "България приветства конструктивният подход на Франция" и след това надълго и нашироко ги сучи, не знаещо как да се измъкне от конфузното положение в което се е вкарало само, онова нещо, наричано "министър" и натоварено от Радев и Слави да свърши мръсната работа по заверата.

Разбрахте ли сега, защо подлецът Радев, днес се нахвърли срещу Кирил Петков, че не бил куриер на Франция и че не бил изготвил свое предложение. Радев е бесен, че премиерът се е усетил и не е влязъл в капана им, който са плели няколко месеца тримата, Радев, Слави и чиракът им нещото Генчовска.

Петър Бояджиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари