Петър Бояджиев: Радев ще продължи да поставя прът в колелата на правителството

0
След Борисов, другият голям проблем за България вече е този Президент, попаднал в стола на Президент, като резултат на безпринципни и вредни за България машинации, в които участваха, Борисов, Първанов, Румен Петков, Нинова и руският генерал Решетников
След Борисов, другият голям проблем за България вече е този Президент, попаднал в стола на Президент, като резултат на безпринципни и вредни за България машинации, в които участваха, Борисов, Първанов, Румен Петков, Нинова и руският генерал Решетников Снимка: БГНЕС / Архив

Ще говоря само като човек, като се абстрахира от политическата страна на въпроса

Отдавна съм писал по проблемът Радев Президент. Ще напомня какво каза Лозан Панов, по време на изборната кампания за Руман Радев - ФАЛШИВ ГЕРОЙ. Убеден съм, че с времето всеки честен човек ще разбира колко точна е била тази оценка.

Радев като човек е ПОДЛЕЦ. Това няма нещо директно общо с политическата позиция. Подлецът като човек е подлец, независимо на каква позиция се намира. След Борисов, другият голям проблем за България вече е този Президент, попаднал в стола на Президент, като резултат на безпринципни и вредни за България машинации, в които участваха, Борисов, Първанов, Румен Петков, Нинова и руският генерал Решетников.

В публичното пространство мнозинството българи чуха името Решетников преди няколко години. На мен това име ми е добре познато от първата половина на 90-те години. Тогава Решетников беше човекът, който създаваше мутренските групировки. След него в пирамидата беше покойният Любен Гоцев. От онова време Решетников и Борисов се познават, защото тогава Борисов беше част от групировката СИК.

Много неща знаем заедно с много други хора, които имаха възможност да надничат зад завесата, а не само аз. Но аз съм един от малкото, който съм готов да говоря и не съм имал лични интереси и ползи от позицията ми от онова време. Пиша това по повод днешната непристойна атака на Радев срещу правителството, защитавайки като Матросов на амбразурата в защита на своят човек шеф на НСО.

Радев ще продължи да интриганства и да поставя прът в колелата на правителството. 

Петър Бояджиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    Ти
    А бе русенеца ,ти в блока на '' борците '' ли живееш ! Май си от АБПФК и си държиш парите в рубли !
  • 5
    1
    русенец
    Ама и нашите памперси си ги бива. Добре, че този е никакъв, а не на някаква държавна позиция.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари