Петър Бояджиев: Христо Иванов прави втора грешка

0
"След тези предсрочни избори за които говориш, просто ще гледаш парламента през крив макарон. Казвам това с чувство на болка", пише Бояджиев за Иванов
"След тези предсрочни избори за които говориш, просто ще гледаш парламента през крив макарон. Казвам това с чувство на болка", пише Бояджиев за Иванов Снимка: БГНЕС / Архив

Христо Иванов прави вече поне втора политическа грешка

 Първата беше, когато на конференцията си каза, че подозирал, че ще има скоро нови парламентарни избори. Абе момче, ти си от 2 месеца в управляващото мнозинство. Подписал си споразумение за 4 годишен мандат и изведнъж започваш да разколебаваш хората. Показваш, че ти не вярваш, а как искаш те да вярват.

Сега с прескачане на етапите. Ти не си използувал потенциалът на властта, която е дадена на мнозинството и вече отиваш на етапа, в който без опозицията нищо не можеш да направиш със своите и един файтон хора. Абе, момче, научи се да скачаш според боят си иначе, след тези предсрочни избори за които говориш, просто ще гледаш парламента през крив макарон. Казвам това с чувство на болка. Тези момчета нямат елементарно чувство за самооценка. Някакви супер претенции, зад които стои някаква мижава електорална подкрепа. До сега съзнателно се въздържах.

Петър Бояджиев

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари