Петър Бояджиев: Гротеска е Атанас Атанасов да символизира промяната

0
С бивши агенти не може да се прави промяна, а със прокурори от времето на Тодор Живков може да се прави
С бивши агенти не може да се прави промяна, а със прокурори от времето на Тодор Живков може да се прави Снимка: БГНЕС / Архив

До сега съм се въздържал съвсем съзнателно, но днес няма да го направя. Ако ДБ искаха да са последователни, не трябваше да предлагат и настояват за Атанасов. И ще кажа нещо което много малко хора знаят

През 1968 година, тоест по времето на ОДС той беше шеф на НСС, сегашната ДАНС. Министър на вътрешните работи беше Богомил Бонев. Тогава се гласува един окастрен закон за агентите на ДС, според който реактивираните беше незаконно да се разкриват. И този хрисим красавец дето днес се опъва, реактивира със своят подпис някъде между 250 - 300 агенти на ДС, за да ги прикрие.

Затова има и други разбира се, които да свидетелстват. Гротеска е той да символизира лицето на промяната. И не ми се мусете. Няма наши, няма ваши. Това, което знам, ще го казвам. Разбира се има и много други неща, но те са по-маловажни.

Между другото той беше шеф на тази комисия и по времето на реформаторския блок. И да не говорим, че с бивши агенти не може да се прави промяна, а със прокурори от времето на Тодор Живков може да се прави.

Хайде стига с тези двойни аршини! Те ни докараха до тук.

Петър Бояджиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари