Песента на Габи ще ни обедини в едно сърце

0
Песента „Цветът на надеждата” ще ни изпълни с радост, ще ни накара да се гордеем
Песента „Цветът на надеждата” ще ни изпълни с радост, ще ни накара да се гордеем

Синдикат „Образование“ споделя своето чувство на гордост и удовлетворение от постиженията на талантливите български деца на детската Евровизия и твърдо вярва, че народ, който има такова младо поколение, ще устои на предизвикателствата на времето. Тази година детската Евровизия ще се проведе в България и по този повод Синдикатът с удоволствие приема и подкрепя идеята на БНТ и зам-министър Ваня Кастрева, вместо традиционния звънец във всички училища на страната, да звучи българската песен, която ще ни представя на този престижен конкурс.

Сигурни сме, че нашите представители, Габи и Иван, са поредното доказателство колко талантливи и артистични са нашите деца. Вярваме, че песента „Цветът на надеждата” в тяхно изпълнение ще ни изпълни с радост, ще ни накара да се гордеем и ще ни обедини - родители, ученици, учители и общество – в едно сърце.

Синдикат „Образование“ апелира към съпричастност всички български граждани и пожелава успех на нашите участници в Детската Евровизия 2015 – Габи  и Иван.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари