Пенчо Милков: Възстановяваме пешеходната пасарелка на Текето

4
Кметът на Община Русе Пенчо Милков коментира във фейсбук какво се прави между двете езера на Лесопарк „Липник“
Кметът на Община Русе Пенчо Милков коментира във фейсбук какво се прави между двете езера на Лесопарк „Липник“ Снимка: Facebook

Кметът на Община Русе Пенчо Милков коментира във фейсбук какво се прави между двете езера на Лесопарк „Липник“

"Днес коментирах пред БНТ1 какво се прави между двете езера на Лесопарк „Липник“. Нормално е да се вълнуваме и затова поисках лично да поясня.

Възстановяваме пешеходната пасарелка на Текето заедно с най-добрия мостови инженер в България по мое мнение - инж. Йовчев.

Нито едно дърво няма да бъде отсечено при изпълнението на проекта. За да ги предпазим е сложена временната настилка за разполагане на машините, която виждате.

Работим по одобрения устройствен план за Текето и резултатите ще ви покажа скоро.

Целта е да се превърне в страхотно място за спорт и отдих."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    20
    Цветанова
    Предвизен ли е обществен транспорт до Текето? Например автобус, микробус до самото обръщало, както беше преди?
  • 2
    19
    Orthodox
    Вижте, не защитавам Пенчо и смятам, че определено не става за поста, който заема. Новият кмет трябва да е друг, по-способен за длъжността човек. Но, както се казва: "криво да седим - право да съдим". Във видеото, от което е взета снимката след заглавието на тази статия, става ясно, че този насип, който подразни мнозина, е само временна основа за машините, които ще монтират пешеходната пасарелка. После чакълът ще бъде изгребан и мястото ще остане, каквото е било досега. Самата пасарелка няма да е бетонна или метална, а дървена и добре ще се вписва в околната обстановка. Ще има отвор между устоите около 28 метра, какъвто няма на нито един дървен мост в България досега. Видеото е тук: https://www.youtube.com/watch?v=sSrnnHo5KpE&t=354s
  • 17
    18
    мхм
    ако русенци го изберат тоя дебил пак за кмет, аз се махам.....
  • 17
    17
    мм
    Тоя мижетурек защо изобщо го отразяват най слабия кмет който сме имали този довърши града!!!Пак го изберете и Русе верно може да се превърне в град пансион за възрастни хора от цялата страна
  • 14
    16
    Мм
    Пенчо, Пенчо. За 4 ри години нищо не направи. И тук се из.ра. Надявахме се че поне басейна в парка ще почнеш, ама и там нема. Хубаво е че твоето царуване свърши.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари