Пенчо Милков: Проектът за скейт площадката в Русе е готов

4

Готов е проектът за така очакваната от русенските деца и младежи скейт площадка, съобщи във Фейсбук кметът на Русе Пенчо Милков.

Тя ще се намира в Младежкия парк, встрани от алея "Перистери", преди Алпинеума.

"Целта ни е общността най-накрая да се сдобие със свое собствено кътче в града, като същевременно съхраним тревните площи в максимална степен. Любимата ни мечка също ще бъде запазена. Съоръжението ще разполага с няколко различни секции, съгласно препоръките, които събрахме от скейтърите, и очакваме строителството да започне до месец", добавя кметът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Az
    Много глупав кмет
  • 3
    6
    Nepoznat
    Абе кмете хората питат за кея ,ти пишеш за скей площадка .Ти с кукумявката ли ще се скейтвате .Помисли за обновяване та кея .Жалко за младите на Дунава живят, а гледат реката от 5метра височина.И СТИГА си се правил на глух.
  • 10
    5
    Букварчето
    На пепи бифшата жена е първа класа, не е като СЕКС-ЕКО-ВЛОШКАТА, парцал от ОБЩИ. нътъ. Тъп либиец е този адфо... кът Пепино. Къф бил тоа? Юрисд ли? Ха-ха-ха.
  • 14
    4
    русенец
    Пепи, защо не повикаш студиата от Холивуд да снимат в Русе филми я за Бейрут, я за Сталинград, я за стъпването на Луната? Мизансценът го имаме, чакаме клапата и камерите!
  • 11
    3
    Психолог
    Чакаме те във Фейса Сладур либийски.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари