Лекоатлетическа писта в Русе е готова за тренировки

3
Съоръжението бе ремонтирано по проект в размер на 150 000 лева
Съоръжението бе ремонтирано по проект в размер на 150 000 лева Снимка: Русе Медиа

Ремонтът на закритата лекоатлетическа писта в Русе е приключен и съоръжението вече е готово за тренировки.

То бе обновено по проект на общината с финансиране от Министерството на младежта в размер на 150 000 лв, припомня Русе Медиа.

При ремонта на пистата в СК "Ялта" бе подменена амортизираната дървена дограма с нова PVC, беше направено цялостно освежаване на стените, подновяване на окачен таван и подова настилка, хидроизолация, външна мазилка и ново ел.табло.

Най-важно за русенските лекоатлети бе полагането на специализирана настилка тип „in situ”, която е от особено значение за трениращите деца и младежи в отоплената през зимните месеци зала.

През изминалата седмица общината приключи и ремонта на кръговото кръстовище при Свободна зона-Русе, а сега предстои да се работи и по ул.“Чипровци“. Граждани са сигнализирали за появили се пропадания на пътната настилка при повдигнатата пешеходна пътека до СУ„Олимпи Панов“ на кръстовището на ул. „Чипровци“ и ул. „Сърнена гора“. Общината е потърсила отговорност от изпълнителя на обекта, тъй като той е в гаранционен срок. До 25 март установените дефекти ще бъдат отстранени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари