Пенчо Милков предлага създаването на награда "Знак за новородено"

2
"Знакът за новородено" ще се връчва на майката, чийто настоящ адрес е на територията на Община Русе
"Знакът за новородено" ще се връчва на майката, чийто настоящ адрес е на територията на Община Русе

"Знакът за новородено" ще се връчва на майката, чийто настоящ адрес е на територията на Община Русе

Кметът на Русе направи предложение за създаване на нова награда, наречена "Знак за новородено". Тази награда ще бъде включена в Наредба № 17, която урежда символиката на Община Русе.

Съгласно предложението, "Знакът за новородено" ще се връчва на майката на новородено дете, чийто настоящ адрес е на територията на Община Русе на датата на раждане на детето. Наградата ще бъде връчвана заедно с акта за раждане и ще представлява кръгъл метален знак с позлатена повърхност. Едната страна на знака ще изобразява герба на Община Русе, докато другата страна ще съдържа послание към родителите.

Кметът обясни, че въпреки че наградата е символична, тя има за цел да подкрепи и стимулира раждаемостта в общината. Също така, тя представлява благодарност към родителите, които решават да се отдадат на родителството.

Според предложението, срокът за предложения и становища по проекта на нормативния акт е 30 дни от публикуването му на интернет страницата на Общински съвет - Русе. Това дава възможност на обществеността и заинтересованите страни да изразят своето мнение и да предложат промени или допълнения към предложената инициатива.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    11
    хахаха
    Като в соца. Даа. Кой друг да го предложи. Да работи за подобряване на условията на живот за младите, за да могат да раждат деца - трябва да работи, а така само ще слага значки.
  • 5
    10
    Тъщата
    Първата награда е запазена за най-новата му жена.
  • 4
    9
    Бисерите на др. Т. Живков
    Хората: „Ама ние нямаме толкова деца, бе другарю Живков.“ Т. Живков: „И деца ще ви направим, бе другари!“
  • 1
    8
    нинова
    на тази снимка пенчо малко ми прилича на доволен прясно наебан педераст
  • 6
    7
    Голям уЙ
    1000 новородени по 100 лева медальончето са 100 000 лева. 20 процента за Пънчо..... и ето 20 000 лева джоб пара. Гешееев погледни и към Русе.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари