Пенчо Милков: Честито Рождество Христово, Русе!

2
Кметът на Русе поздрави съгражданите си по повод Коледа
Кметът на Русе поздрави съгражданите си по повод Коледа Снимка: Facebook

Кметът на Русе поздрави съгражданите си по повод Коледа

"Честито Рождество Христово, Русе! Бъдете здрави и благословени!

Нека домовете ви бъдат сгрени от топлина и грижа, а сърцата изпълнени с обич!

Пожелавам ви светли коледни и новогодишни празници!", написа Пенчо Милков в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    67
    Да направим сметката
    Значи срещу по-високите данъци гласуваха само от ППДБ и от Възраждане. Това на практика прави всички останали, че гласуваха за по-високи данък сгради. Нека всички да благодарим на съветниците от БСП ГЕРБ СДС ДПС и всякакви други партии и партийки вкарали по един, двама или трима хрантутници. Радвайте се на тези четири години мандат като съветници. На следващите избори ще си помислим за кого да гласуваме. Е имате шанс да промените своето безумно гласуване.
  • 1
    66
    Честити по-високи данъци
    Честити ни по-високи данъци Кмете. Много сме ти благодарни, че ни вдигна данъците и това беше твоят коледен подарък към русенци. Само да попитам кмете, защо не каза в предизборната си кампания, че ще вдигаш данъците. Ти все пак беше действащ кмет, не новизбран, и цялата информация ти е налична. Ааааа, извинявай, забравих че си комунист и като всички червени боклуци лъжеш. И не скверни празника господен, нали комунистите проповядвахте атеизма. Дядо ти преследваше хората, посещаващи църква. Ати преди 2-3 години каза, че се гордееш с този убиец. Чудя се само как подкупи тези 35 лумпена в общинския съвет, които гласува твоето предложение за по-високите данъци.
  • 0
    65
    SS TOTENKOPF
    61 ВИ,ДА,ТОЧНО ТАКА,ДЯДОТО НА ТОЯ Е ЧЕРВЕНИЯ УБИЕЦ,АНТИФАШАГА И ЛАЙНЯГА ,СЪИМЕННИКА МУ-СЪЩО ПЕНЧО МИЛКОВ!! ТАКА ЧЕ НИЩО НЕ Е МРЪДНАЛО НИ РУСЕ,НИ БУЛГАРИСТАН,ЗАЩОТО СМЕ ТЪПО И РОБСКО ПЛЕМЕ...ВЕЧЕ 3 -4 ПОКОЛЕНИЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗВЕРГИ И ТЯХНОТО СБЪРКАНО СЕМЕ СА НИ НАЧЕЛО...ЗАТОВА СМЕ ПОСЛЕДЕН КЕНЕФ И СМЕ СЕ САМООСЪДИЛИ НА ИЗЧЕЗВАНЕ КАТО ДЪРЖАВА И НАРОД!!!
  • 0
    64
    Чистачката на кабинетът
    Абе къде изчезна късметицата? Преди всеки ден влизаше и се заключваха, а последно време няма късметица. Ама много призирфатири използват бе, Кошъ пълен с тях.
  • 1
    63
    Бивша
    Бъди спокоен скъпи ми нещастнико. И мен и хлапетата има кой да ме/ги обгрижва с любов. Гледай си там новото семейство на село и се чифтосвайте когато и където и с когото си искате.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари