Павел Иванов стана татко

0
Русенецът крие пола и името на първородното му дете
Русенецът крие пола и името на първородното му дете Снимка: Инстаграм

Русенецът крие пола и името на първородното му дете

Актьорът от Русе Павел Иванов, известен като Младия Стефан Данаилов, е станал татко. Чаровникът и неговата половинка - балерината от Музикалния театър Марина Стоилова, станаха родители за първи път в началото на годината.

Забава

От няколко седмици Павел качва забавни кадри в социалните мрежи, като на повечето от които присъства и малко бебе в кошче. В предаването „На Кафе“ показаха кадри, като коментираха, че са се чули с Павел, който е потвърдил, че това е неговото бебе, но не желае да разказва повече подробности около личния си живот. Дори името и пола на детето са пълна мистерия, отбелязва "Телеграф".

Връзка

Още през август миналата година се появиха слухове, че красивата Марина е бременна. Припомняме ви, че двойката е заедно от години, а се сгоди в началото на януари. Актьорът предложи брак на балерината в Рим, пред фонтана Ди Треви. По всяка вероятност сватба ще има, но най-вероятно ще е като бебчето поотрасне. В момента Павел се е съсредоточил главно върху детето си и подготовката за филма за Гунди, тъй като той е избран за ролята на великия футболист.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари