Павел Иванов ще става татко

15
Годеницата на русенеца е бременна
Годеницата на русенеца е бременна Снимка: bTV

Годеницата на русенеца е бременна

Актьорът Павел Иванов, изиграл ветеринаря Тодор в сериала на бТВ „Татковци“, ще става баща не само на малкия екран, но и в живота.

Неговата годеница – балерината от Музикалния театър Марина Стоилова, е бременна и съвсем скоро излиза в майчинство. Бебето, което е напът, ще бъде първо за Павел Иванов и Марина Стоилова. Двойката е заедно от години, а се сгоди в началото на януари. Актьорът от Русе предложи брак на балерината в Рим, пред фонтана Ди Треви. Все още не се е чуло да са вдигали сватба, но това не пречи съвсем скоро да станат родители.

Очаква се сватбата да бъде след раждането на бебето, тъй като булката най-вероятно би искала да каже „Да!“ в рокля, с която да подчертае идеалната си фигура, вместо в облекло за бременни. Не е изключен и вариантът бъдещите родители първо да подпишат със скромна церемония, а след време да вдигнат пищно парти, както напоследък е модерно сред звездите.

Успоредно с подготовката за отглеждането на бебето актьорът работи и по филм за футболната легенда Георги Аспарухов – Гунди. Той е бил избран да изиграе ролята на големия спортист, заради която е свалил цели 13 килограма в рамките само на 20 дни. За добрата му форма през цялото време се е грижила неговата годеница, която не му позволявала и ден без тренировка. Резултатите личат от снимките на актьора, на чието телосложение би могъл да завиди всеки уважаващ себе си фитнес маниак, пише "Уикенд".

Припомняме ви, че първите му стъпки тръгват от Русе, от чиито драматичен театър „Сава Огнянов“ започват кариерата си големи народни артисти като Татяна Лолова и Виолета Гиндева. Роден е през 1993 година, а още от 6-годишен, подкрепен от родителите си, се качва на сцената-с народни танци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    Тервел
    Тази посредствена драскачка дали е сигурна в това което пише и защо трябва да се рови в живота на хората...
  • 2
    4
    Бравос
    Прочетох тази новина за да разбера кой е този Павел Иванов, е вече знам! Честито градски! Хубаво ще е да има повече такива позитивни новини! _|_
  • 6
    3
    N8no
    Това единснвения ли е баща.Ни известен никакъв освен баба му да го е гладала.Стига глупости Мислете за Русе пак обгазен знаем 5ой или се правим Лилипута му дреме знае че няма да стане пак кмет ами затова ще вън
  • 6
    2
    .......
    Докога ще ни занимавате с маловажни новини!!!!!!Кой ще става баща,кой ще става майка,кой ще става кръстник????Много важно!!!!!!
  • 5
    1
    Според литературни данни
    това без интимна пенетрация не е могло да се осъществи !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари