Пътник се самонарани на борда на самолет към летище Отопени

0
Преди опасният инцидент румънският пътник е започнал да се кара с кабинния персонал, отправяйки обиди и заплахи по адрес на стюардите
Преди опасният инцидент румънският пътник е започнал да се кара с кабинния персонал, отправяйки обиди и заплахи по адрес на стюардите Снимка: Bogyó József László / Facebook

Преди опасният инцидент румънският пътник е започнал да се кара с кабинния персонал, отправяйки обиди и заплахи по адрес на стюардите

Опасен инцидент е станал снощи на борда на самолет на румънската авиокомпания Таром, изпълняващ полет от Брюксел до Букурещ, съобщава телевизия Диджи 24, предаде БТА.

Един от пътниците се е самонаранил с ножче за бръснене. Със същия полет са пътували заместник генералният секретар на НАТО Мирча Джоана, ръководителят на Департамента за извънредни ситуация в румънското МВР д-р Раед Арафат и бившата министърка на околната среда и горите, а сега евродепутат Рована Плумб. Информацията за инцидента на борда на самолета е потвърдена от заместник генералния секретар на НАТО Мирча Джоана, който е румънец.

След излитане на самолет на Таром от Брюксел снощи с дестинация Отопени (Букурещ) румънски пътник от икономична класа започнал да се кара с кабинния персонал, отправяйки обиди и заплахи по адрес на стюардите. Екипажът и капитанът на полета са процедирали в пълно съответствие с националните и вътрешните правила на компанията, но буйният пътник не престанал да създава проблеми, разказва телевизия Диджи 24.

При тези обстоятелства било отправено искане за съдействие от полицията и охраната на Таром след кацане на Отопени. След като видял, че на борда на самолета се качват полицаи и охранители, пътникът се настанил на място в бизнес класа и се самонаранил с ножче за бръснене, скрито под езика му по време на проверката в Брюксел. В салона за пътници бизнес класа се е разпръснало голямо количество кръв в резултат на самонараняването.

Пътникът не е бил от категория хора, представляващи опасност или осъдени, затова не е бил придружаван до качването си на самолета. Тече проверка, за да бъде установено как е преминал проверката на летището с ножче за бръснене в себе си.

Според източници от румънския национален превозвач Таром, цитирани от Диджи 24, пътникът е прибегнал до самонараняване, за да бъде отведен в болница, откъдето да опита да избяга.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари