Първи кадри от акцията срещу Гольовците

1
Кадрите показват ареста на задържаните, както и намерените у тях оръжия, голям брой лични карти, телефони, лаптоп и друга техника
Кадрите показват ареста на задържаните, както и намерените у тях оръжия, голям брой лични карти, телефони, лаптоп и друга техника

МВР пусна видео и снимки от спецакцията в столичния квартал "Орландовци", която беше проведена на 7 март.

Кадрите показват ареста на задържаните, както и намерените у тях оръжия, голям брой лични карти, телефони, лаптоп и друга техника. 

Припомняме, че днес Специализираната прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд искане за постоянен арест на 12 лица по делото ‚Орландовци". 

Групата, по данни на разследващите, се е занимавала с разпространение на наркотици, грабежи, кражби, производство и разпространение на акцизни стоки без бандерол.

Операцията бе проведена от СДВР, Дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР и Специализираната прокуратура след близо 7-месечно наблюдение и разследване на престъпната ѝ дейност.

вчера, 8 март, прокуратурата повдигна обвинения на 14 души след спецакцията в столичния квартал "Орландовци".

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов съобщи вчера, че двамата полицейски служители, помагали на Гольовците са арестувани.

На 7 март в столичния квартал "Орландовци" беше неутрализирана организирана престъпна група за разпространение на наркотици и грабежи. Тогава започна и разследването на евентуалното участие на двама служители на Второ РПУ в София.

По-късно на същия ден стана ясно, че двамата полицейски служители осигурявали чадър при извършването на конкретните престъпления от Гольовците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари