Първата 200GB microSD карта вече е в продажба

0
Първата в света microSD карта с 200GB памет
Първата в света microSD карта с 200GB памет

Смартфоните имат все повече вградена памет, но въпреки това мнозина потребители предпочитат да се сдобият с допълнителна microSD памет карта, за да са сигурни, че имат винаги достъп до любимите си файлове.

Друго атрактивно решение на този проблем са все по-популярните облачни услуги, с които също можем лесно да синхронизираме документите си между всичките си устройства. Aко се интересувате от възможността да увеличите капацитета на смартфона си е добре да знаете, че първата 200GB microSD карта вече е в продажба, съобщава digital.bg.

Пълното име на модела е Ultra microSDXC UHS-I и в момента той предлага най-голям капацитет за съхранение на данни от всички конкурентни продукти на пазара. Според официалните данни той може да пренася информация с 90MBps в секунда, което е почти два пъти по-висока стойност от тази на 128GB версия. От своя страна това означава, че Ultra microSDXC UHS-I ще ви позволи да трансферирате 1200 изображения за една минута между мобилните си устройства.

Новата microSD карта на компанията има достатъчно капацитет да съхрани до 20 часа видео материали с HD разделителна способност. SanDisk също така са предвидили и допълнителен адаптер, с който можете да я използвате в SD четците за памет карти. В момента атрактивният модел на компанията е достъпен в търговските вериги, сред които и Amazon на цена от €180.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари