Палестинци нахлуват в Израел през разрушена ограда на границата

0
Израелските медии съобщават за престрелки между палестински бойци и силите за сигурност в градове в Южен Израел
Израелските медии съобщават за престрелки между палестински бойци и силите за сигурност в градове в Южен Израел Видео: bTV

Израелските медии съобщават за престрелки между палестински бойци и силите за сигурност в градове в Южен Израел

Палестинци, някои въоръжени, празнуваха на върха на унищожен танк, за който се твърди, че принадлежи на израелската армия, часове след като „Хамас“ започна най-голямата си атака срещу Израел от години в събота, предаде Ройтерс, цитирана от bTV.

Видео показва хора, които бягат през разрушената ограда, която е маркирала границата между Газа и Израел.

В далечината се чуват изстрели, когато булдозер пробива част от оградата.

При изненадващото нападение на „Хамас“ въоръжени мъже пресякоха границата с тежък залп от ракети, изстреляни от ивицата Газа.

Израелските медии съобщават за престрелки между банди палестински бойци и силите за сигурност в градове в Южен Израел. В Газа хората се втурнаха да купуват провизии в очакване на дни на конфликт.

Палестинските медии съобщиха също, че редица израелци са били пленени от бойци, а медиите на Хамас разпространиха видеозаписи, които очевидно показват унищожен израелски танк.

В друго видео показва въоръжени мъже да шофират в град Сдерот, часове след като палестинската ислямистка групировка „Хамас“ предприе най-голямата атака срещу Израел от години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    Ivo
    Дано да ги избият тези мрьсни, пустинни маймуни мюсюлманите,те са измет,не са хора,тъпи и мьрзеливи боклуци!За нищо е стават!
  • 4
    1
    Даммм,
    Пожелавам на палестинците да успеят да унищожат тази изкуствено създадена от САЩ държава Израел. Чифутите са пръснати по целия свят, като циганите, и никога преди 1948 г. не са имали своя държава. Там, на тази територия, която са окупирали с любезното съдействие на краварите, винаги е била държавата Палестина! Успех, палестинци, никой никога не е харесвал мазните, подли и лукави чифути!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари