Падна тайната за драстичното вталяване на Руслан Мъйнов

0

Руслан Мъйнов откри цаката как да свали ненужните килограми.

Само за кратко време актьорът видимо се втали. Вече го няма голямо му коремче, което винаги беше една крачка пред него.

Мъйнов премахна излишните килограм, след като започна да се храни с куркума. Екранният Спас Лютов от сериала "Столичани в повече" хапва само подбрани ястия, като в менюто му задължително присъства подправката. Мъйнов си забърква всекидневно разни отвари с куркума и свали доста кила в последно време.
От диетата актьорът видимо е отслабнал. Бузите му почти ги няма, а коремът на изпълнителя е прибран, пише България Днес.

Руслан от години насам се кани да премахне излишните мазнини от тялото си. Преди време актьорът разбрал за диета, която вталява за кратко време. Той я спазвал стриктно и резултатът е повече от видим. В новия сезон на "Столичани в повече" Мъйнов прикова погледи към себе си, след като се появи драстично отслабнал.

Освен че набляга на куркумата, актьорът и певец се храни и с джинджифил. Тази подправка също дала резултат в свалянето на килограми за изпълнителя на "Дърт козел".

Откакто се втали, Мъйнов вече се храни по здравословен начин. Той избягва да слага в устата си мазни храни, тъй като го е страх отново да не напълнее.

Някои от верните приятели на актьора споделят, че той се решил да отслабва, след като се раздели с гаджето си. До края на миналата година Мъйнов имаше любовен романс със своята колежка от "Комиците" Анелия Луцинова, която се въплъщава в ролята на лудата сервитьорка. Двамата се разделиха след повече от три години връзка.

След като остана сам, Мъйнов решил да се вкара във форма. Според него, ако е дебел, няма да може да намери любовта на живота си.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари