Отворено писмо до Бойко Борисов

9
Бихте ли ни обяснил защо си позволявате да изтезавате Българското общество?
Бихте ли ни обяснил защо си позволявате да изтезавате Българското общество?

УВАЖАЕМИ Г-Н БОРИСОВ,

Бихте ли ни обяснил защо изтезавате Българското общество като евреи? Бихте ли ни обяснили защо се случват небивали фашистки репресии, обири, садизъм, натиск и буквален терор и вендети над обществото ни по прилагани закони от 1947 година /времето на Холокоста, Хитлер и Втората Световна Война/ през 2019 година в България?

Бихте ли ни обяснил защо в Европейска, правова, демократична държава член на ЕС в 21 век, където гражданите не би следвало – те по право и закон имат изконните права и свободи на Европейски граждани –  се опита да се гласува закон за 48 часово тайно задържане на граждани от полицията?

Бихте ли ни обяснил защо в Европейска правова демократична държава, член на ЕС в 21 век се опита да се гласува закон отричащ изцяло адвокатската професия и А и Б-то на адвокатурата и адвокатската практика принуждаващ адвокатите да докладват клиентите си на Държавна Агенция Национална Сигурност в нарушение на всички Европейски закони и базовите правила и ценности на Европейското и дори световното базово правораздаване и закони определящо адвоката като защитник на обвиняемия? Къде е логиката?  Бихте ли ни обяснил? Защо? Кой иска да ни пороби с тези беззакония?

Бихте ли ни обяснил защо си позволявате да изтезавате Българското общество? ЗА КОЙ СЕ ВЗЕХТЕ ВИЕ ЗА ИНКВИЗИТОР ОТ ХОЛОКОСТА ЛИ? ЗА КАКЪВ?

С пресен ярък СВЕТЪЛ пример в частност и с фактология, бихте ли ни обяснили:

1. Защо в България е възможно 33 годишна жена жертва на дългогодишен корпоративен тормоз и буквален садизъм от един кръгъл психопат да става жертва на поръчков натиск от институциите – ДАНС, СДВР, П0лиция, вместо да бъде защитена от тях от насилника си при налични вече и заплахи за осакатяване и убийство срещу нея?

2. Бихте ли ни обяснили защо чуждестранен руско-грузински гражданин е възможно да дължи през управлявано предходно от него юридическо дружество стотици хиляди левове с точност 200 000 лева дългове без ДДС към малка Българска консултантска компания от буквални 9  годишни кражби и да поръчва, малтретира и заплашва управителката му безнаказано 1 година за здравето и живота й, да задържа незаконно фирмено имущество на дружеството на което дължи пари 11 месеца с цел натиск и изнудване за неизплащане на дълговете му и не само да се ползва от бездействието на Българските законоприлагащи институции, но включително и от тяхното съдействие и взаимопомощ в този процес по буквален пладнешки обир, терор и садизъм над Български гражданин от руско-грузински чужденец и измамник? Защо така става, Г-н Борисов? Как така става Г-н Борисов? Това ли Ви е Европейската, правова, демократична държава член на ЕС, която твърдите, че управлявате в 21 век?. Това ли Ви е защитата на националната ни сигурност от Държавна Агенция Национална Сигурност – да малтретира български граждани пострадали от руско-грузински крадци на поръчка, само защото вторите имат пари да си плащат с окрадените от първите пари от легалния им законен окраден дребен малък частен консултантски бизнес на първите? Това ли Ви е законоприлагането в България – да се убиват Българи от Руско-грузински чужденци на поръчка от Държавна Агенция “Национална Сигурност” ? Или да я прекръстим на Агенция за Поръчкови Вендети от Руско-Грузински Крадци и престъпници ли как? Дайте идеи вярно, че аз малко се изчерпах откъм креативност да нарека тази олигофрения и кула от беззакония – кулата ви от карти, Г-н Борисов? Вятър духна само да Ви кажа.

3. Бихте ли ни обяснили защо се стремите да затворите дребен частен консултантски бизнес в лицето на компанията ми Арва Консултинг (www.aravaconsulting.eu) чрез небивал институционален натиск срещу компания достигала максимум 100 к годишен оборот за 10 години съществуване, която не представлява вреда и заплаха за абсолютно никого и защо бях заплашвана неколкократно цитат “Да спра да се занимавам с това” в Европейска капиталистическа, правова демократична държава, член на ЕС, в 21 век?

4. Бихте ли ни обяснили защо законоприлагащите и правораздаващите институции не защитават закона и жертвите на престъпления, садизъм, терор и кражби в България, а престъпниците и психопатите срещу техните жертви? Къде е логиката, Г-н Борисов. Ако Стефан Косев е отявлен доказан психопат, а аз негова жертва 9 календарни години и Давид Михайлович ме е обрал на междуфирмено корпоративно ниво според договор между дружествата ни в резултат действията на първия, то след като първите двама ме заплашват с осакатяване и убийство близо 1 година, защото са ме обрали и за да не си платят задълженията трябва държавните институции не само да ги защитават, но и да им помагат срещу жертвата им, така ли? Опитват се само да разбера логиката в това да се доказва правото на кражби и пладнешки обир на някого срещу жертвата му през институциите за законоприлагане, затова питам да Ви разбера логиката. Значи в България някой ако краде и извършва беззакония после си поръчва полицията срещу жертвата си на наплатена вендета, за да докаже чрез държавни институции за законоприлагане, че е законно да се краде, така ли? АПОГЕЙ НА БЕЗЗАКОНИЕТО ИЛИ КАК ДА ГО НАРЕЧЕМ?

5. Бихте ли ни обяснили как спите нощем Г-н Борисов? Как?

6. Бихте ли ми обяснил защо след отвореното ми писмо до Вас от 23 Януяри 2018 година  /Отворено писмо до Бойко Борисов до Елица Стоименова/ не само не получих отговор или адекватна реакция, но и Делото на Милен Милев отново се отложи 5-та поредна годинадокато той е подсъдим за крупни кражби от Българските деца е отново действащ Общински Съветник от ДПС Ловеч, но и  съм обект на терор и преследване, а пък Зам. кмета на гр. Ловеч вдъхновен от опцията за ефективно подаване сигнали до Българката Прокуратура за беззакония получи брадви в гърба за такива от ДПС, но извършител не е открит? Това законова, правова, демократична капиталистическа държава, членка на ЕС ли е според Вас, което управлявате, Г-н Борисов? ОПГ ДПС ли е? Какво е? Кой е Милен Милев, Г-н Борисов? Член на “бившото” СИК ли е, както пише във в. Капитал? За тях/Вас няма закони в България ли? Вие полицай на СИК ли сте или на България и Българските граждани? Българската полиция на СИК ли е собственост, на служба и в услуга или на България и Българските граждани? За кого работите Вие Г-н Борисов – за СИК, за ОПГ ДПС или за България и Българските Граждани? Дайте да го изясним това веднъж завинаги да си знаем точно, кратко и ясно и да си купуваме всички билетите просто, 3 милиона добре, да ставаме 9 и да си ходим. Как ще обясните това Г-н Борисов? Министър председател / полицай или престъпник сте Вие? Може ли ясна точна и кратка дефиниция, за да си знаем и ние? Защото България е със 170% отрицателен прираст за 2017 година (отношение смъртност раждаемост според НСИ) и 3 000 000 социални емигранти за последните 25 години и 30% ежегоден ръст на емиграцията , 300 построени джамии и десетки помохамеданчени села и градове и силно концентрирана власт в регионално отношение и п.о. на едрия бизнес в страната в ОПГ ДПС. В този смисъл – КАКВО СТАВА Г-Н БОРИСОВ? КОЙ СТЕ ВИЕ ПО-ТОЧНО – МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ на България и на Българите, на СИК ли,  на ОПГ ДПС или на кого? Как го виждате? Защо така? Какви са тези процеси? Защо ги защитавате,  позволявате и допускате ако твърдите, че сте Министър Председател на България и Българските граждани?

7. Защо след отвореното ми писмо от 23.01.2018г. до Вас и редицата сигнали срещу безредиците на градски кметове в прокуратурата създадохте новосформираната комисия КНКОНПИ, която не разгледа сигнала ми срещу Общинска Фондация Тома Васильов Тетевен с особена сериозност или отдаденост и всеки опит за решаването му бе само благодарение личната ангажираност на служителите, но сигналът бе изначално йерархично обречен на типичната за българските “институции” НЕработа и това ни беше ясно на всички от ден първи и нещо подобно на реакция по случая се случи чак след писмо до Главния Прокурор на Република България евентуално. НО пък междувременно новосформираната КНКОНПИ прибира редица бизнесмени с руско лоби и им иззема имуществото и обяви всички действащи политици от ДПС с обвинения в корупция за напълно изрядни и невинни? Защо така Г-н Борисов? Това ли му викате противодействие на Корупцията? В диктатура ли сме Г-н Борисов? На ОПГ ДПС ли? Защо и докога? Как определяте Вие процеса по масово изселване на Българското общество и окупиране на България, потисничество на Българското общество и нация под Ваше управление ? Логичен/ нормален/правилен/ реден/ законен? Как?

Още много неща мога Ви попитам, но засега ще спра дотук.

Със силно колебливо уважение,

Елица Стоименова

Арва Консултинг (съществуваща компания и в следващото управление възнамерявам!)

09.03.2019 г., гр. София, БЪЛГАРИЯ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари