Отворено писмо до Елеонора Митрофанова, посланик на Руската федерация в България

2
Теодор Михайлов: "Не сме братя. Нашите братя не убиват жени, деца и старци в чужди държави. Нашите братя защитават жени, деца и старци. Независимо от коя националност са"
Теодор Михайлов: "Не сме братя. Нашите братя не убиват жени, деца и старци в чужди държави. Нашите братя защитават жени, деца и старци. Независимо от коя националност са" Снимка: Фейсбук

Отворено писмо до Елеонора Митрофанова, посланик на Руската федерация в България в Посольство России в Болгарии

Митрофанова Елеонора, министър- председателят не е чиновник.

Той е избран от Народното ни събрание, което е избрано на избори, в които са гласували българските граждани.

Вие сте назначена за посланик с указ на президента ви Путин.

Чиновник сте Вие.

За нас той може да е “просто Киро”, “Киро Канадеца” или “Джон Три Волта”, но за Вас е министър председателя на Република България.

Отнасяйте се с уважение към избора на гражданите на страната, в която сте просто посланик.

Понеже:

Сте на гости.

И сте за малко.

Република България е член на Европейския съюз.

Република България е член на НАТО.

Варшавският договор не съществува.

Паметника на съветската армия е МОЧА. И скоро няма да е там, където е сега.

Също както и Вие, която ще си тръгнете скоро.

От Вас зависи как.

Ако питате мен - веднага. Но едва ли ме питате.

Затова се дръжте прилично. Ние обещаваме същото. Но ако не се държите така, ние също не обещаваме нищо.

И не. Не сме братя. Нашите братя не убиват жени, деца и старци в чужди държави. Нашите братя защитават жени, деца и старци. Независимо от коя националност са. Но със сигурност не са от вашата.

Надявам се ме разбирате. Ако не ме, ще Ви го напиша по-бавно, но промяна в позицията ми няма има, а ще е твърда и болезнена.

Изцяло не ваш: Теодор Михайлов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    друг русенец
    И колко хора ще се съгласят с бълнуванията на този болен мозък? Как така е решил, че той е изразител на мнението на болшинството от българския народ? Той е представител на едно кресливо и злобно малцинство и трябва да се лекува! Що се отнася до убийството на деца; аз предлагам на неграмотника да се осведоми къде се намира "Алеята на ангелите"; колко деца са погребани там и кой ги е убил! Фашистите господине! Украинските фашисти!
  • 5
    2
    dhtj
    Забелязвам, че кретените с украинските знаменца са по-гласовити от всички останали олигофрени, с които се надпреварват да плюят по-звучно и сочно. Имам и едно обръщение към тях: ако толкова ви дразни Русия, сега ви е шанса да им го покажете на фронта, отивайте доброволци там и нарамвайте по един автомат, даже и Зеленски в това ви призовава. Никой няма да ви откаже, даже е по-вероятно после да не можете да се върнете в България, дори и да искате. Така от фейса никой няма да ви чуе и ответен отзвук няма да провокирате. Идете и се докажете чрез дела, стига само сте се секнали в тоя фейсбук като лелки в критична възраст.
  • -6
    1
    Русенец
    Великолепно!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари