Отцепниците от "Възраждане" готвят нов политически проект

0
Към момента участниците в проекта са четирима общински съветници и трима народни представители
Към момента участниците в проекта са четирима общински съветници и трима народни представители Снимка: БТА

Към момента участниците в проекта са четирима общински съветници и трима народни представители

Ние независимите народни представители и четирима от общинските съветници решихме да започнем работата по нова политическа организация, съобщи независимият депутат Николай Дренчев пред журналисти в Народното събрание. По думите му се очакват нови избори и те да не променят съществено конфигурацията в парламента. На България е нужна нова политическа организация, нова алтернатива, посочи той, цитиран от БТА.

Това, което виждаме е необходимостта от една нова патриотична формация, която обаче е с човешко лице, добави той и уточни, че най-вероятно ще се явят на първите избори, които предстоят, но те не са съществени и важни за тях. Основният фокус е да създадем организацията, да я структурираме, да съберем хората, добави той.

Към момента участниците в проекта са четирима независими общински съветници - Красимир Гълъбов, Венци Стойчев, Васил Драганов и Севделина Петрова, както и трима независими народни представители - Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев.

През февруари след избора на председател на Столичния общински съвет четирима общинските съветници бяха изключени от „Възраждане“. След това парламентарната група на „Възраждане“ изключи и трима депутати, защото от софийската организация на партията поискаха политическа отговорност от народните представители, които са номинирали тези представители в листата за общински съветници в София.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    чичомиткобрат
    Да се отцепят от Възраждане и създаването на нов проект, означава пълна смърт на политическата им кариера. Възраждане и без това трудно се реализират, тея без Възраждане ще им е още по-трудно, само ще си загубят времето, енергията и парите идиотите и ще загубят времето на хората. Ако поне бяха с Възраждане пак малко щяха да прокопсат, но щом не са с Възраждане, значи са били от самото начало политически проститутки, които никога не са се интересували от добруването на България, а само от собственото си добруване. С това показаха къде стоят, който ги подкрепи, заслужава само несполуки да му се случват, защото такава безкрайна глупост не може да заслужава нищо друго.
  • 3
    2
    изДрънчев
    Рядко глупав човек е тоя по средата. Мисля, че конкурент може да му бъде единствено белия хакер Дани Тъпото. Покрай бившите си съпартийци не изглеждаше толкова глупав завалийката, ама на чело на нов политически проект трудно би намерил по-глупави от него и ще изпъква доста :D
  • 5
    1
    Михаела
    Въпрос на време е Плешивата Златка, която е сменила десетина партий да прелети или в тази нова формация или при Руди Гела в Меч.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари