Оттеглят обвиненията за убийство срещу Алек Болдуин

0
Алек Болдуин беше обвинен през януари за смъртта на операторката Халина Хътчинс на снимачната площадка през 2021 година
Алек Болдуин беше обвинен през януари за смъртта на операторката Халина Хътчинс на снимачната площадка през 2021 година Снимка: БГНЕС

Алек Болдуин беше обвинен през януари за смъртта на операторката Халина Хътчинс на снимачната площадка през 2021 година

Обвиненията за непредумишлено убийство срещу Алек Болдуин във връзка с фаталната стрелба на снимачната площадка на "Rust" ще бъдат оттеглени, заявиха неговите адвокати, след като случаят бе поет от новоназначени специални прокурори, предаде БГНЕС.

„Доволни сме от решението да се прекрати делото срещу Алек Болдуин и насърчаваме правилното разследване на фактите и обстоятелствата на този трагичен инцидент“, казаха адвокатите му Люк Никас и Алекс Спиро.

Алек Болдуин беше обвинен през януари за смъртта на операторката Халина Хътчинс на снимачната площадка на уестърн в Ню Мексико през 2021 година. Ако беше признат за виновен, може да бъде осъден на 18 месеца затвор. Актьорът не се призна за виновен.

През есента на 2022 година Болдуин постигна споразумение с членове на семейството на починалия, че няма да повдигат обвинения за убийството. Въпреки това прокурорката на щата Ню Мексико Мери Кармак-Алтвайс каза тогава, че споразумението нямало да повлияе на окончателното решение дали ще бъде повдигнато наказателно обвинение срещу Болдуин. Сега нейното твърдение става невалидно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари