ФБР: Алек Болдуин е убил Халина Хътчинс

0
Инцидентът стана на снимачната площадка на филма през октомври 2021 г., но до момента актьорът твърдеше, че пистолетът сам е произвел изстрела и той не е натискал спусъка
Инцидентът стана на снимачната площадка на филма през октомври 2021 г., но до момента актьорът твърдеше, че пистолетът сам е произвел изстрела и той не е натискал спусъка

Алек Болдуин е дръпнал спусъка на пистолета, който уби операторката Халина Хътчинс на снимачната площадка на филма Rust

Това заключава доклад след разследване на ФБР, предаде БГНЕС, позовавайки се на Скай Нюз.

Инцидентът стана на снимачната площадка на филма през октомври 2021 г., но до момента актьорът твърдеше, че пистолетът сам е произвел изстрела и той не е натискал спусъка.

Според последен доклад на разследващото бюро моделът на пистолета, с който е застреляна операторката, не може да произведе изстрел без физическо дръпване на спусъка.

В доклада се казва, че без спусъка (частта от пистолета, която задейства изстрелването на патрона) пистолетът не може да бъде накаран да произведе изстрел.

Констатациите са прегледани от Службата на медицинския следовател в Ню Мексико. Допълнителна аутопсия на жертвата класифицира смъртта на

Хътчинс като злополука. "Смъртта е причинена от огнестрелна рана в гърдите", се казва в доклада.

Към момента данните на ФБР са, че при преглед на "наличните доклади на правоприлагащите органи не се доказа убедително, че огнестрелното оръжие е умишлено заредено с бойни патрони на снимачната площадка".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари