Отмъщението на цървулите

3
Момчето от кочината може да измъкнеш, но цървулът от момчето – никога!
Момчето от кочината може да измъкнеш, но цървулът от момчето – никога! Снимка: Юлия Лазарова / Дневник

Боку пак си изпусна нервите.

На въпрос за апартаментите на Цветанов, вместо да отговори спокойно, реакцията беше следната: „Децата на убийците на Буров ще ми говорят за апартаменти! Кой живееше в най-хубавите апартаменти тогава – на „Позитано“, на „Оборище“, в центъра? Те ще говорят сега за апартаменти. А ние в село Банкя си карахме Жигулитата и им гледахме Мерцедесите“.

Ясно! Значи бедният малък Боку като невръстно детенце се е комплексирал от богатите другарчета и откровено е завиждал. Много пъти в изказванията му си личи огромната комплексарщина от беднотията в детството му. Включително как ядял филии с мас и хранил прасето с помия.

Имаме си цар Ивайло /Боку/ Втори, но без качествата на военачалник. Избиване на комплекси чрез трупане на пари и имоти, за да се почувства и той човек.

А най-лошото е, че възмогналият се простак и цървул ВИНАГИ ЗАБРАВЯ откъде е тръгнал. И става по-голям сноб от аристократите. За да убеди себе си, че не е нищожеството, което е. Осмисля животът си във възхищението на околните и тъненето във власт и охолство. Затова и комплексарят Боку се сърди от най-дребното нещо – традиционно за тези, които са прескочили внезапно и с много нивото, на което се намират.

Момчето от кочината може да измъкнеш, но цървулът от момчето – никога!

Автор: Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари