Отмъщение за 14 февруари: Кръстете хлебарка на негово име!

1
Британският Център за опазване на околната среда в Хемсли предлага уникален начин да си отмъстите на бившата половинка, и то точно на 14 февруари
Британският Център за опазване на околната среда в Хемсли предлага уникален начин да си отмъстите на бившата половинка, и то точно на 14 февруари

Денят на влюбените наближава, но ако сте се разделили наскоро с половинката си, едва ли ви се празнува.

Вероятно сте планирали някакъв вид отмъщение – зли смс-и, лоши изненади, или друго, но британският Център за опазване на околната среда в Хемсли предлага уникален начин да си отмъстите на бившата половинка, и то точно на 14 февруари, пише „Мирър“.

Само за паунд и половина можете да кръстите хлебарка на името на омразния вече човек. В замяна, обаче, ще получите само свидетелство за новото име на хлебарката, но не и самата гадина. Така мисълта за бившият/бившата ви приятелка ще бъде асоциирана с идеята за убийството на досадното насекомо, а вие ще получите удовлетворение.

От Центъра съобщават, че интересът към услугата все повече расте. Това е само повод за радост, тъй като събраните средства ще бъдат дарени на местен зоопарк.

Срещу допълнителен паунд кръстниците на хлебарки могат да се сдобият и със специална табелка до името на своя кръщелник, на която може да бъде изписано съобщение по избор. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари