Отмъщение по женски

0
Отмъщение по женски

Момичета, ако гаджето ви е ядосало много и направо не ви свърта, докато не си го върнете, то тези редове са точно за вас. Да флиртувате открито с друг или да не му говорите с дни, са номера, които отдавна се изтъркаха и не правят впечатление на никого. По-добре си изберете някоя от следващите идеи. Със сигурност ще има по-голям ефект.

Накарайте го да гледа сериали

Поканете го на филмов маратон с продължение вкъщи. Заредете се с няколко серии на възможно най-досадния сапунен сериал. Кажете му, че така ви идва настроение за по-пикантни действия. Няма къде да мърда.

Искайте нещо, което не може да си позволи

Имате празник, а той вече няколко пъти ви пита какво искате за подарък. Не му отговаряйте с тактичното: „Нищо“. Напротив, направете му списък с поне няколко суперскъпи неща, които той не може да си позволи. Но, за да мине номерът, трябва да сте абсолютно сериозни в интонацията си. Не го обръщайте на шега.

Правете се, че не стигате до оргазъм

Често жените симулират оргазъм. Е, вие направете обратното – не му показвайте, че сте стигнали до края. Да, малко ще е трудно, но поне опитайте. Той ще си помисли, че не прави нещо както трябва. Въпреки това му кажете, че сексът е бил чудесен, но незнайно защо не можете да свършите. Само не прекалявайте с това отмъщение, че току-виж си създал комплекси.

Възхищавайте се на някого, когото той не понася

Все има някой приятел, който гаджето ви не харесва особено. Започнете постоянно да му повтаряте колко неповторимо и възхитително е това момче. Сто процента това ще побърка гаджето ви.

Сближете се с майка му

Мъжете се радват, когато половинката им и майка им са в добри отношения. Но не и когато образуват коалиция! Така че, колкото и да ви дразни свекървата, започнете по-често да й звъните и дори я канете на кафе или обяд. И най-важното - не споделяйте на любимия си какво си говорите с майка му.

Изпратете си цветя от таен обожател

Може да ги доставят в дома ви или в службата. Нека бъдат придружени от анонимна картичка с комплимент или романтично послание. След това ентусиазирано се обадете на гаджето си и му благодарете за хубавата изненада, която ви е направил. Дори „невинно“ добавете, че макар и да не е написал името си, веднага сте се сетили, че е той.

Източник: Beu.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари