Открий къде е светофарът в Русе

5

Проблем на много места в Русе - клоните и листата на дърветата пречат да се виждат светофарите

За проблема алармира екоактивистът Иван Белчев. Според него "ако служителите от общината се разходят по Борисова, ще видят, че на всяко кръстовище го има този проблем. Нужна е редовна инспекция и премахване на такива клони."

Освен по "Борисова", проблеми места има и по бул. "Липник" и ул. "Плиска".

Липсата на всякаква видимост, особено за хора, които не са от Русе и нямат представа, че има светофар на кръстовището, е реална предпоставка за пътно-транспортни произшествия. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    5
    оня
    други 1000 коли минаха без проблем, само ти не видя, че има светофар.
  • 1
    4
    Р3
    Миналата година минах на червено по Борисова защото светофарът се виждаше на по-малко от 5 метра от стоп линията... още чакам дали ще имам честитка
  • 3
    3
    Гошо куче лошо
    Аз знам бе! Ей там в на майка си за...ника ->
  • 4
    2
    Венко
    Нарочно оставено, за да се стигне до тук да се жалваме в нета - след това ще кажат дай направо да го отрежеме това дърво да освободим терен за некое хотелче тфа-онова ;)
  • 19
    1
    Пътен Знак
    Често пъти знаците са скрити от клонаци на дървета и храсти.Прави ми впечатление един знак къде е поставен на международнот в посока Дунав Мост.Направо е истинско творчество.Защо полицаите не правят рапорти и да докладват такива проблеми за състоянието на знаците,указателни табели и тяхната видимост?Работа е на КАТ,районният инспектор и охраната на общественият ред.Нанкат ли или не могат да пишат на български език? Или прекалено са забили нос в смартфоните в служебните коли както прави впечатление вместо да следят пътната обстановка!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари