Къде са се скрили светофарите в Русе?

3
Безопасността на пътя е от решаващо значение, отбеляза Иван Белчев
Безопасността на пътя е от решаващо значение, отбеляза Иван Белчев Снимка: Фейсбук

Безопасността на пътя е от решаващо значение, отбеляза Иван Белчев

"Къде са се скрили светофарите в Русе?"

Това пита Иван Белчев. Депутатът от ПП-ДБ публикува снимка, за да онагледи въпроса си. "На кръстовището на ул. "Борисова" с ул. "Мария Луиза" едва ли може да видите светофара заради клоните на дърветата. Въпросът е: би ли могло това да е причината за днешната катастрофа между два автомобила?", пита се той за инцидента, при който днес пострада жена.

Павел Георгиев / Facebook

"Проблемът не е само на това място. Всяко лято, по цялата улица Борисова, от завоя на "Хан Крум", през кръстовището с булевард "Генерал Скобелев", продължавайки при "Панайот Хитов" и при "Неофит Бозвели", видимостта на светофарите е намалена заради клоните на дърветата.", допълни той.

Депутатът и активист призова Община Русе да поеме мерки за премахване на клоните, които пречат на видимостта на светофарите. "Безопасността на пътя е от решаващо значение.", отбеляза г-н Белчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    15
    Ник
    Всяка година по Борисова това е проблем. Никой така и не взе мерки дърветата ли да се орежат както трябва или светофара да бъде изместен 1-1,5 м на вътре в пътя. Конкретно за този инцидент не светофара е виновен, а все по наглото каране на определени субекти.
  • 3
    14
    абе то
    преди този знак има и 60, който добре се вижда, ама не съм видял някой да го спазва
  • 2
    13
    Митев
    На входа от Варна има преди светофара знак ограничение 50км., добре се е скрил в храстите, има много неуредици в нашия град за които не ми се говори,просто няма кой да вземе отношение.....
  • 5
    12
    Дааа
    Почти навсякъде е така ,на един метър от светофара виждаш секундите
  • 4
    11
    ха
    точно този светофар си е видим от достатъчна дистанция, а това птп със сигурност не е по вина на светофара
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари