Откриха тяло на 59-годишен мъж на паркинг в София

0
Една от възможните версии е убийство
Една от възможните версии е убийство Снимка: БГНЕС

По първоначални данни мъжът е от украински произход

Мъж на 59 години е открит мъртъв на паркинг в района на Ботунец, съобщиха от МВР, предаде БТА.

По тялото на мъжа са открити следи от наранявания. Една от възможните версии е убийство.

По първоначални данни мъжът, чието тяло е намерено в близост до тежкотоварен камион, е от украински произход.

Припомняме ви, че украински водач на тежкотоварен камион почина при пиянска свада в Русе. По случая е задържан негов 28-годишен сънародник и колега, съобщиха от полицията по-рано днес.

На 5 март тази година двамата мъже трябвало да изчакат с автомобилите на тир паркинг на бул. „България“. Те не се познавали от по-рано, но като сънародници се заприказвали. Отишли до близък магазин и си купили алкохол, след което седнали в района на паркинга да пият и да си говорят. В един момент между двамата възникнал скандал. По информация на 28-годишния събеседникът му извадил нож и щанга, с които му посегнал. Той от своя страна го ударил с юмрук в лицето, при което мъжът се олюлял, паднал на земята и починал. Другият шофьор се да му помогне, но вече било много късно.

Починалият украинец е на 58 години. След подаването на сигнала на мястото пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ. Извикан е и съдебен лекар и в присъствието му е извършен оглед от дежурна оперативна група. 28-годишният водач е задържан. Образувано е досъдебно производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари