Откриха откраднатия велосипед в центъра на Русе

8
80-годишният мъж е прибрал колелото в гаража си
80-годишният мъж е прибрал колелото в гаража си

80-годишният мъж е прибрал колелото в гаража си

"Колелото беше намерено! Искрено благодаря на всички отзовали се! Бъдете здрави!"

Това сподели г-жа Емилия Николова, която издирваше мъжа и задигнатия от него велосипед на сина ѝ с пост в русенските фейсбук групи.

Седмица по-късно крадецът бе открит. "Разпознаха мъжа по снимки. Лицето е на 80 години, прибрал е колелото в гаража си.", сподели г-жа Николова.

Припомняме ви, че мъжът за последно бе забелязан по камери на кръстовището на Пантеона, в посока заведение "Българче".

Г-жа Николова сподели кадри от момента на посегателството на 6 януари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    10
    Полицай
    Разпознаха мъжа по снимки. Лицето е на 80 години, прибрал е колелото в гаража си.", сподели г-жа Николова. =============== Сега последно колелото откраднато ли е, взломено ли е или е захвърлено някъде и човека минал и го прибрал в гаража си? Сега прочетох коментарите по долу и наистина е много резонно да се пита - кой дава достъп до камерите, от кого се дава и какъв е реда за достъп до видеонаблюдението? За един приятел питам.
  • 6
    9
    Случаен минувач
    Само да кажа, че съпруга на Емиту е страшен чехлю - пожарникар е и по цял ден мери улиците с коулото и не може да каже нищо на съпругата си, но наистина е странно как за някой хора "защото са служители на МВР" има достъп до камерите и до личните ни данни и до всичко което искат, а за други не....
  • 4
    8
    Анонимен
    Тая ,,русенска принцеса,, с привилегии поне става ли? Колко е годишна?
  • 13
    7
    Zapoznat
    Факт е, че Емиту е направила мъжа си баджанак с доста хора- последно я чукаше неин колега от 2 РПУ. Но аз не разбрах това скъпоценно колело втора употреба , как точно го е откраднал дядото?? Да не би хлапето и да го е захвърлило някъде без надзор ( не , че оправдава кражбата) , а тя занимава целия град… дано само да не си загуби телефона другия път, ме тогава те ми се мисли този скумрия сигурно по ТВ то ще плаче , особено ако е айфон за 2000 лв…..
  • 6
    6
    До тези от долу
    Когато Дженчо Менчоф Билкоф ти е опрашвал розата, тогава. За останалите е : Инш Аллах. Да се свети името му. Тъй че даваш роза, имаш запис.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари