Издирват крадец на колело в Русе

11
Кадри показват мъж на преклонна възраст с въпросния велосипед
Кадри показват мъж на преклонна възраст с въпросния велосипед

Кадри показват мъж на преклонна възраст с въпросния велосипед

"Откраднаха колелото на синът ми."

За това сигнализира г-жа Емилия Николова в русенските фейсбук групи.

"Крадецът последно е забелязан по камери на кръстовището на Пантеона, в посока заведение "Българче", допълни тя.

"Моля ако някой припознае крадеца, да се свърже с мен на лични съобщения.", призова г-жа Николова и сподели кадри от момента на посегателството. На тях се вижда мъж на преклонна възраст.

От поста на русенката не става ясно дали е сигнализирала в полицията за кражбата, какъвто е и съветът в коментарите на фейсбук потребителите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    7
    Az
    Тази Емилия се чукаше с един неин колега (полицай от патрула на 2 РПУ ), пък мъжа и да ходи да кара колело по цял ден - мисля, че той работи в Пожарната завалията ...
  • 5
    6
    палач и съдия
    най - вероятно велосипеда ще бъде "намерен"
  • 7
    5
    QCHECK
    Този с въпроса, ама... много си прост селянин. Очевидно, за хората от Русе, а не от селата е, че това е камерата на мазина за домашни любимци, VIP ZOO, ако не се лъжа. Камерата се вижда и в Goggle maps, но за това се иска интелект, а не селяния. Дамата е отишла и е помолила за запис от камерата в определен период. Всеки би помогнал, без значение къде и какво работи пострадалият.
  • 3
    4
    Алиса
    В страната на чудесата. 'Доброто тук' - Загорка светло 2L, няма закони, няма конституции, няма правила, кеф ми е това, кеф ми е онова, доброто за мен е както аз си го знам. Присъди няма ли да има, че даже и екзекуции! А, наздраве!
  • 5
    3
    Отговор 🫣
    Как от къде г-жа Емилия Николова има записите много ясно че любезно ще и ги предоставят искат да помогнат на жената това е едно добро дело какво им пречи да го направят ТОВА Е КРАЖБА какви наши човеци какви полиции. Има и добри хора 🙃
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари