Откриха избягалия пациент от бургаската болница

0
34-годишният мъж вече е интубиран
34-годишният мъж вече е интубиран Снимка: БНТ

Мъж скочи от етажа на отделението по реанимация в бургаската многопрофилна болница, а след това избяга.

Избягалият е 34-годишен мъж от Поморие, който е бил настанен в отделението с остра дихателна недостатъчност в Хирургическия корпус на лечебното заведение.

Пред хирургическия корпус на бургаската многопрофилна болница - това е мястото, откъдето вчера следобяд 34-годишният мъж къса системите и скача през прозореца на стаята си. Той преодолява 3 етажа и пада върху козирката на сектора с линейките на Спешна помощ, а след това започва да бяга. Полицейски служители започват издирване и след близо 2 часа помориецът е открит в близкия жилищен комплекс, като е върнат обратно в болницата, съобщи БНТ.

Първоначално пациентът е приет в лечебното заведение със затруднено дишане и съпътстващи симптоми, характерни за коронавирус. Лекарите от бургаската болница са поискали позволение от РЗИ-Бургас за тестване на пациента с PCR тест, но такъв им е бил отказан. Причината е, че 34-годишният мъж не е здравноосигурен.

По последна информация пациентът е интубиран заради влошаване на състоянието му. Ръководството на болницата съобщи, че той е изолиран в самостоятелна стая, за да няма контакт с други пациенти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари