Откриха 17-ия международен турнир по бадминтон

0

Кметът на Община Русе Пламен Стоилов откри днес 17-о издание на международния турнир по бадминтонРусенско лято“ в СК „Ялта“. Заедно със състезанието, беше открита официално и новата зала на спортния клуб по бадминтон. В присъствието на над 70 участници от 3 държави, лентата прерязаха кметът Пламен Стоилов и проф. Пюзант Касабян, който е председател на Българската федерация по бадминтон.

Много ми беше тъжно, когато трябваше да съборим старата зала по бадминтон. Тогава пред ръководството на клуба поех ангажимент, че и в новата зала ще има отлични условия за спортуващите деца. Декларирам и занапред подкрепа от страна на Община Русе“, заяви кметът Пламен Стоилов.

Водосвет за здраве отслужи отец Йордан, а основателят на клуба по бадминтонРусе“ и треньор на децата Стефан Христов награди с плакети спонсори на клуба, сред които и членовете на УС на клуба Радосвет Матеев, Димитър Миленков и д-р Пламен Кожухаров. От името на Българската федерация, проф. Касабян връчи на кмета Пламен Стоилов плакет за голям принос за развитието на бадминтона в Русе. Плакети от федерацията получиха още Стефан и Росица Христови.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари